Tác giả CN
| Yongdong Sun |
Nhan đề
| Effects of Different Nitrogen Forms on the Contents of Chlorophyll and Mineral Elements
in Chinese chive Seedlings / Yongdong Sun, Weirong Luo and Huichao Liu |
Mô tả vật lý
| P.135-139 |
Từ khóa tự do
| Chinese chive (Allium tuberosum rottler) |
Từ khóa tự do
| Chlorophyll contents |
Từ khóa tự do
| Mineral nutrients |
Tác giả(bs) CN
| Huichao Liu |
Tác giả(bs) CN
| Weirong Luo |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 5
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 203438 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 3E374A68-C283-4499-B919-D7A5E1D9736C |
---|
005 | 202405091455 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240509145506|znguyenloi |
---|
100 | |aYongdong Sun |
---|
245 | |aEffects of Different Nitrogen Forms on the Contents of Chlorophyll and Mineral Elements
in Chinese chive Seedlings / |cYongdong Sun, Weirong Luo and Huichao Liu |
---|
300 | |aP.135-139 |
---|
653 | |aChinese chive (Allium tuberosum rottler) |
---|
653 | |aChlorophyll contents |
---|
653 | |aMineral nutrients |
---|
700 | |aHuichao Liu |
---|
700 | |aWeirong Luo |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i5 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào