Tác giả CN
| Elok Zubaidah |
Nhan đề
| Effect Addition of Rice Bran on Fermentation Process to Increasing Lovastatin and Intensity of Red Pigment Angkak / Elok Zubaidah and Alicia Puspita Dewi |
Mô tả vật lý
| P.56-59 |
Từ khóa tự do
| Angkak |
Từ khóa tự do
| Lovastatin |
Từ khóa tự do
| Red pigmen |
Tác giả(bs) CN
| Alicia Puspita Dewi |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 1
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 202814 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | F182D481-74CC-406D-8497-CE5206A3C4A7 |
---|
005 | 202404241103 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240424110342|znguyenloi |
---|
100 | |aElok Zubaidah |
---|
245 | |aEffect Addition of Rice Bran on Fermentation Process to Increasing Lovastatin and Intensity of Red Pigment Angkak / |cElok Zubaidah and Alicia Puspita Dewi |
---|
300 | |aP.56-59 |
---|
653 | |aAngkak |
---|
653 | |aLovastatin |
---|
653 | |aRed pigmen |
---|
700 | |aAlicia Puspita Dewi |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i1 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào