• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Effect Addition of Rice Bran on Fermentation Process to Increasing Lovastatin and Intensity of Red Pigment Angkak / Elok Zubaidah and Alicia Puspita Dewi

Tác giả CN Elok Zubaidah
Nhan đề Effect Addition of Rice Bran on Fermentation Process to Increasing Lovastatin and Intensity of Red Pigment Angkak / Elok Zubaidah and Alicia Puspita Dewi
Mô tả vật lý P.56-59
Từ khóa tự do Angkak
Từ khóa tự do Lovastatin
Từ khóa tự do Red pigmen
Tác giả(bs) CN Alicia Puspita Dewi
Nguồn trích Advance journal of food science and technology : AJFST- Số: 1 Tập: 6 Năm: 2014
000 00000nab#a2200000ui#4500
001202814
00221
004F182D481-74CC-406D-8497-CE5206A3C4A7
005202404241103
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20240424110342|znguyenloi
100 |aElok Zubaidah
245 |aEffect Addition of Rice Bran on Fermentation Process to Increasing Lovastatin and Intensity of Red Pigment Angkak / |cElok Zubaidah and Alicia Puspita Dewi
300 |aP.56-59
653 |aAngkak
653 |aLovastatin
653 |aRed pigmen
700 |aAlicia Puspita Dewi
773 |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i1
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét