- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Development of gluten-free fresh egg pasta based
on oat and teff flour / Anna-Sophie Hager and others
Nhan đề
| Development of gluten-free fresh egg pasta based
on oat and teff flour / Anna-Sophie Hager and others |
Mô tả vật lý
| From p.93-103 |
Từ khóa tự do
| Firmness |
Từ khóa tự do
| Wheat flour |
Từ khóa tự do
| Scanning electron microscopy |
Tác giả(bs) CN
| Arendt, Elke K. |
Tác giả(bs) CN
| Hager, Anna-Sophie |
Tác giả(bs) CN
| Zannini, Emanuele |
Tác giả(bs) CN
| Lauck, Fabian |
Nguồn trích
| European food research & technology-
Số: 5
Tập: 235
Năm: 2012 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 42525 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 7B2709C1-4141-4AA6-A5B7-19D9835B58C4 |
---|
005 | 201603291427 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20160329142708|zoanhntk |
---|
245 | |aDevelopment of gluten-free fresh egg pasta based
on oat and teff flour / |cAnna-Sophie Hager and others |
---|
300 | |aFrom p.93-103 |
---|
653 | |aFirmness |
---|
653 | |aWheat flour |
---|
653 | |aScanning electron microscopy |
---|
700 | |aArendt, Elke K. |
---|
700 | |aHager, Anna-Sophie |
---|
700 | |aZannini, Emanuele |
---|
700 | |aLauck, Fabian |
---|
773 | |tEuropean food research & technology|d2012|v235|i5 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|