- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Exploitation of buckwheat sourdough for the production of wheat bread / Alice V. Moroni and others
Nhan đề
| Exploitation of buckwheat sourdough for the production of wheat bread / Alice V. Moroni and others |
Mô tả vật lý
| From p.71-80 |
Từ khóa tự do
| Sourdough |
Từ khóa tự do
| Wheat |
Từ khóa tự do
| Buckwheat |
Tác giả(bs) CN
| Arendt, Elke K. |
Tác giả(bs) CN
| Moroni, Alice V. |
Tác giả(bs) CN
| Sensidoni, Gloria |
Tác giả(bs) CN
| Zannini, Emanuele |
Nguồn trích
| European food research & technology-
Số: 4
Tập: 235
Năm: 2012 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 42500 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | C90134A7-853C-4235-BAD5-AF9A2A7FA700 |
---|
005 | 201603291011 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20160329101142|zoanhntk |
---|
245 | |aExploitation of buckwheat sourdough for the production of wheat bread / |cAlice V. Moroni and others |
---|
300 | |aFrom p.71-80 |
---|
653 | |aSourdough |
---|
653 | |aWheat |
---|
653 | |aBuckwheat |
---|
700 | |aArendt, Elke K. |
---|
700 | |aMoroni, Alice V. |
---|
700 | |aSensidoni, Gloria |
---|
700 | |aZannini, Emanuele |
---|
773 | |tEuropean food research & technology|d2012|v235|i4 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|