- Sách ngoại văn
- Ký hiệu PL/XG: 641.331
Nhan đề: Cereals and pulses : nutraceutical properties and health benefits / edited by Liangli (Lucy) Yu, Rong Tsao, Fereidoon Shahidi.
![](https://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata3/sachdientu/tienganh/600_khoahocungdung_congnghe/640_giachanh_doisonggiadinh/cerealsandpulsesnutraceuticalproperties_liangliyu/00813818397_001thumbimage.jpg)
DDC
| 641.331 |
Nhan đề
| Cereals and pulses : nutraceutical properties and health benefits / edited by Liangli (Lucy) Yu, Rong Tsao, Fereidoon Shahidi. |
Thông tin xuất bản
| Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2012. |
Mô tả vật lý
| xi, 314 p. : ill. |
Tùng thư
| Functional food science and technology series. |
Thuật ngữ chủ đề
| Functional foods. |
Thuật ngữ chủ đề
| Legumes as food. |
Thuật ngữ chủ đề
| Cereals as food. |
Thuật ngữ chủ đề
| Grain in human nutrition. |
Thuật ngữ chủ đề
| Vegetables in human nutrition. |
Môn học
| Công nghệ chế biến ngũ cốc, tinh bột và thực phẩm truyền thống. |
Tác giả(bs) CN
| Shahidi, Fereidoon, |
Tác giả(bs) CN
| Tsao, Rong. |
Tác giả(bs) CN
| Yu, Liangli. |
|
000
| 01722nam a2200409 a 4500 |
---|
001 | 30640 |
---|
002 | 12 |
---|
003 | CaPaEBR |
---|
004 | 4991A992-8EA6-4C61-9FE0-8043A191CF5D |
---|
005 | 201403200815 |
---|
008 | 110924s2012 iauad sb 001 0 eng d |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |a20140320081317|bthanhnhan|c20140320081243|dthanhnhan|y20140320080902|zthanhnhan |
---|
082 | 04|223|a641.331 |
---|
245 | 00|aCereals and pulses : |bnutraceutical properties and health benefits / |cedited by Liangli (Lucy) Yu, Rong Tsao, Fereidoon Shahidi. |
---|
260 | |aAmes, Iowa : |bWiley-Blackwell, |c2012. |
---|
300 | |axi, 314 p. : |bill. |
---|
490 | 1 |aFunctional food science and technology series. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references and index. |
---|
650 | 0|aFunctional foods. |
---|
650 | 0|aLegumes as food. |
---|
650 | 0|aCereals as food. |
---|
650 | 0|aGrain in human nutrition. |
---|
650 | 0|aVegetables in human nutrition. |
---|
690 | |aCông nghệ chế biến ngũ cốc, tinh bột và thực phẩm truyền thống. |
---|
700 | 1 |aShahidi, Fereidoon,|d1951- |
---|
700 | 1 |aTsao, Rong. |
---|
700 | 1 |aYu, Liangli. |
---|
830 | 0|aFunctional food science and technology series. |
---|
856 | 1|uhttps://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata3/sachdientu/tienganh/600_khoahocungdung_congnghe/640_giachanh_doisonggiadinh/cerealsandpulsesnutraceuticalproperties_liangliyu/00813818397_001thumbimage.jpg |
---|
890 | |a0|b0|c1|d2 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|