• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Proximate and Fatty Acid Compositions in Different Flesh Cuts of Cultured, Cultured Fasted, and Wild Pacific Bluefin Tuna (Thunnus orientalis) / Bimol C. Roy and others

Nhan đề Proximate and Fatty Acid Compositions in Different Flesh Cuts of Cultured, Cultured Fasted, and Wild Pacific Bluefin Tuna (Thunnus orientalis) / Bimol C. Roy and others
Mô tả vật lý From p.156-171
Tác giả(bs) CN Kawasaki , K.-I.
Tác giả(bs) CN Ando , M.
Tác giả(bs) CN Bimol C. Roy
Tác giả(bs) CN Miyake , Y.
Nguồn trích Journal of aquatic food product technology - Số: 3-4 Tập: 19 Năm: 2010
000 00000nab#a2200000ui#4500
001206076
00221
00476F503FE-CE22-490A-A3E6-5249B4F69E80
005202407271108
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20240727110835|zluuyen
245 |aProximate and Fatty Acid Compositions in Different Flesh Cuts of Cultured, Cultured Fasted, and Wild Pacific Bluefin Tuna (Thunnus orientalis) / |cBimol C. Roy and others
300 |aFrom p.156-171
700 |a Kawasaki , K.-I.
700 |aAndo , M.
700 |aBimol C. Roy
700 |aMiyake , Y.
773 |tJournal of aquatic food product technology |d2010|v19|i3-4
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét