• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Quality Characteristics of High Pressure- Induced Hake (Merluccius capensis) Protein Gels with and without MTGase / Carlos L. Cardoso and others

Nhan đề Quality Characteristics of High Pressure- Induced Hake (Merluccius capensis) Protein Gels with and without MTGase / Carlos L. Cardoso and others
Mô tả vật lý From p.54-76
Tác giả(bs) CN Saraiva , Jorge A.
Tác giả(bs) CN Vaz-Pires, Paulo R.
Tác giả(bs) CN Cardoso, Carlos L.
Tác giả(bs) CN Mendes , Rogério O.
Nguồn trích Journal of aquatic food product technology - Số: 3-4 Tập: 19 Năm: 2010
000 00000nab#a2200000ui#4500
001206069
00221
004AC4F0119-5F3E-4C7D-835A-D7DB49EB91D8
005202407270958
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20240727095811|zluuyen
245 |aQuality Characteristics of High Pressure- Induced Hake (Merluccius capensis) Protein Gels with and without MTGase / |cCarlos L. Cardoso and others
300 |aFrom p.54-76
700 |a Saraiva , Jorge A.
700 |a Vaz-Pires, Paulo R.
700 |aCardoso, Carlos L.
700 |aMendes , Rogério O.
773 |tJournal of aquatic food product technology |d2010|v19|i3-4
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét