• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: A Voice-of-Consumer Approach in Development of New Seafood Product Concepts / Themistoklis Altintzoglou and others

Nhan đề A Voice-of-Consumer Approach in Development of New Seafood Product Concepts / Themistoklis Altintzoglou and others
Mô tả vật lý From p.87-104
Tác giả(bs) CN Altintzoglou, Themistoklis
Tác giả(bs) CN Einarsdottir , Gunnthorunn
Tác giả(bs) CN Schelvis , Rian
Tác giả(bs) CN Valsdottir, , Thora
Nguồn trích Journal of aquatic food product technology - Số: 2 Tập: 19 Năm: 2010
000 00000nab#a2200000ui#4500
001206063
00221
004EE58FE57-646B-42B4-AB24-93657F97AA20
005202407261633
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20240726163337|zluuyen
245 |aA Voice-of-Consumer Approach in Development of New Seafood Product Concepts / |cThemistoklis Altintzoglou and others
300 |aFrom p.87-104
700 |a Altintzoglou, Themistoklis
700 |a Einarsdottir , Gunnthorunn
700 |aSchelvis , Rian
700 |aValsdottir, , Thora
773 |tJournal of aquatic food product technology |d2010|v19|i2
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét