Nhan đề
| Effect of Inoculum and Temperature on the Fermentation of Goat Yogurt / Guowei Shu, Chuanna Li, He Chen and Changfeng Wang |
Mô tả vật lý
| P.68-71 |
Từ khóa tự do
| Goat yogurt |
Từ khóa tự do
| Incubation temperature |
Từ khóa tự do
| Inoculum |
Tác giả(bs) CN
| Changfeng Wang |
Tác giả(bs) CN
| Chuanna Li |
Tác giả(bs) CN
| Guowei Shu |
Tác giả(bs) CN
| He Chen |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 1
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 202816 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 6126257D-8149-483D-AD64-605E17D37355 |
---|
005 | 202404241106 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240424110628|znguyenloi |
---|
245 | |aEffect of Inoculum and Temperature on the Fermentation of Goat Yogurt / |cGuowei Shu, Chuanna Li, He Chen and Changfeng Wang |
---|
300 | |aP.68-71 |
---|
653 | |aGoat yogurt |
---|
653 | |aIncubation temperature |
---|
653 | |aInoculum |
---|
700 | |aChangfeng Wang |
---|
700 | |aChuanna Li |
---|
700 | |aGuowei Shu |
---|
700 | |aHe Chen |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i1 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào