Nhan đề
| The Release of Egg White Lysozyme Containing EDTA from Composite Edible Film Based on Whey Protein, Konjac Flour and Lipid / Mulia W. Apriliyani and others |
Mô tả vật lý
| P.48-55 |
Từ khóa tự do
| Antibacterial activity |
Từ khóa tự do
| Composite edible film |
Từ khóa tự do
| EDTA |
Tác giả(bs) CN
| Abdul Manab |
Tác giả(bs) CN
| Apriliyani, Mulia W. |
Tác giả(bs) CN
| Djalal Rosyidi |
Tác giả(bs) CN
| Hari Purnomo |
Tác giả(bs) CN
| Purwadi |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 1
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 202813 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | A46762CF-CAFB-4D55-9C74-D06F3082433A |
---|
005 | 202404241102 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240424110251|znguyenloi |
---|
245 | |aThe Release of Egg White Lysozyme Containing EDTA from Composite Edible Film Based on Whey Protein, Konjac Flour and Lipid / |cMulia W. Apriliyani and others |
---|
300 | |aP.48-55 |
---|
653 | |aAntibacterial activity |
---|
653 | |aComposite edible film |
---|
653 | |aEDTA |
---|
700 | |aAbdul Manab |
---|
700 | |aApriliyani, Mulia W. |
---|
700 | |aDjalal Rosyidi |
---|
700 | |aHari Purnomo |
---|
700 | |aPurwadi |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i1 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào