Nhan đề
| Influence of Pulsed Electric Field Pretreatment on Vacuum Freeze-dried Apples and Process Parameter Optimization / Zhenyu Liu and others |
Mô tả vật lý
| P.7-18 |
Từ khóa tự do
| Apple slices |
Từ khóa tự do
| PEF |
Từ khóa tự do
| Process parameters |
Tác giả(bs) CN
| Haiting Wang |
Tác giả(bs) CN
| Yanbo Song |
Tác giả(bs) CN
| Yuming Guo |
Tác giả(bs) CN
| Zhenyu Liu |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 6
Tập: 13
Năm: 2017 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 202713 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 51E2E686-CEDE-447A-BEC0-280073F8606D |
---|
005 | 202404231516 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240423151624|znguyenloi |
---|
245 | |aInfluence of Pulsed Electric Field Pretreatment on Vacuum Freeze-dried Apples and Process Parameter Optimization / |cZhenyu Liu and others |
---|
300 | |aP.7-18 |
---|
653 | |aApple slices |
---|
653 | |aPEF |
---|
653 | |aProcess parameters |
---|
700 | |aHaiting Wang |
---|
700 | |aYanbo Song |
---|
700 | |aYuming Guo |
---|
700 | |aZhenyu Liu |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2017|v13|i6 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào