• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Improving the Quality of Fish Oil from Fat Viscera of Striped Catfish (Pangasiushypopthalmus) Processing By-Product with Neutralization and Bleaching / SugengHeriSuseno and others

Nhan đề Improving the Quality of Fish Oil from Fat Viscera of Striped Catfish (Pangasiushypopthalmus) Processing By-Product with Neutralization and Bleaching / SugengHeriSuseno and others
Mô tả vật lý P.1-6
Từ khóa tự do Bleaching
Từ khóa tự do Neutralization
Từ khóa tự do Purification
Tác giả(bs) CN Jacoeb, Agoes M.
Tác giả(bs) CN Kamini
Tác giả(bs) CN Nadia Fitriana
Tác giả(bs) CN PipihSuptijah
Tác giả(bs) CN SugengHeriSuseno
Nguồn trích Advance journal of food science and technology : AJFST- Số: 6 Tập: 13 Năm: 2017
000 00000nab#a2200000ui#4500
001202711
00221
004C7A38952-FD6B-4C5F-BCDD-C0CB78CF7215
005202404231515
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20240423151520|znguyenloi
245 |aImproving the Quality of Fish Oil from Fat Viscera of Striped Catfish (Pangasiushypopthalmus) Processing By-Product with Neutralization and Bleaching / |cSugengHeriSuseno and others
300 |aP.1-6
653 |aBleaching
653 |aNeutralization
653 |aPurification
700 |aJacoeb, Agoes M.
700 |aKamini
700 |aNadia Fitriana
700 |aPipihSuptijah
700 |aSugengHeriSuseno
773 |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2017|v13|i6
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét