Nhan đề
| Improving the Quality of Fish Oil from Fat Viscera of Striped Catfish (Pangasiushypopthalmus) Processing By-Product with Neutralization and Bleaching / SugengHeriSuseno and others |
Mô tả vật lý
| P.1-6 |
Từ khóa tự do
| Bleaching |
Từ khóa tự do
| Neutralization |
Từ khóa tự do
| Purification |
Tác giả(bs) CN
| Jacoeb, Agoes M. |
Tác giả(bs) CN
| Kamini |
Tác giả(bs) CN
| Nadia Fitriana |
Tác giả(bs) CN
| PipihSuptijah |
Tác giả(bs) CN
| SugengHeriSuseno |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 6
Tập: 13
Năm: 2017 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 202711 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | C7A38952-FD6B-4C5F-BCDD-C0CB78CF7215 |
---|
005 | 202404231515 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240423151520|znguyenloi |
---|
245 | |aImproving the Quality of Fish Oil from Fat Viscera of Striped Catfish (Pangasiushypopthalmus) Processing By-Product with Neutralization and Bleaching / |cSugengHeriSuseno and others |
---|
300 | |aP.1-6 |
---|
653 | |aBleaching |
---|
653 | |aNeutralization |
---|
653 | |aPurification |
---|
700 | |aJacoeb, Agoes M. |
---|
700 | |aKamini |
---|
700 | |aNadia Fitriana |
---|
700 | |aPipihSuptijah |
---|
700 | |aSugengHeriSuseno |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2017|v13|i6 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào