Nhan đề
| Rosemary Essential Oil and Lyophilized Extract as Natural Antioxidant Source to Prevent Lipid Oxidation in Pork Sausage / Mirelli Bianchin and others |
Mô tả vật lý
| P.29-36 |
Từ khóa tự do
| Antioxidant activity |
Từ khóa tự do
| Lipid oxidation |
Từ khóa tự do
| Meat products |
Tác giả(bs) CN
| Amália Soares dos Reis |
Tác giả(bs) CN
| Daiane Pereira |
Tác giả(bs) CN
| Jacqueline de Florio Almeida |
Tác giả(bs) CN
| Leticia Dangui |
Tác giả(bs) CN
| Mirelli Bianchin |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 5
Tập: 13
Năm: 2017 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 202702 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | C0976157-4F22-4C9D-AF0B-CD54259D3B04 |
---|
005 | 202404231501 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240423150152|znguyenloi |
---|
245 | |aRosemary Essential Oil and Lyophilized Extract as Natural Antioxidant Source to Prevent Lipid Oxidation in Pork Sausage / |cMirelli Bianchin and others |
---|
300 | |aP.29-36 |
---|
653 | |aAntioxidant activity |
---|
653 | |aLipid oxidation |
---|
653 | |aMeat products |
---|
700 | |aAmália Soares dos Reis |
---|
700 | |aDaiane Pereira |
---|
700 | |aJacqueline de Florio Almeida |
---|
700 | |aLeticia Dangui |
---|
700 | |aMirelli Bianchin |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2017|v13|i5 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào