Nhan đề
| Validation of Method in Microbial Limit Tests for Two Types of Health Foods / Xihong Zhao and others |
Mô tả vật lý
| P.46-48 |
Từ khóa tự do
| Health foods |
Từ khóa tự do
| Microbiological examination |
Từ khóa tự do
| Validation |
Tác giả(bs) CN
| Jian Li |
Tác giả(bs) CN
| Nanjing Zhong |
Tác giả(bs) CN
| Tao Song |
Tác giả(bs) CN
| Xihong Zhao |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 11
Tập: 7
Năm: 2015 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 200761 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 4EE45560-855D-4BCB-9802-E7B13833BB6C |
---|
005 | 202403281602 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240328160212|znguyenloi |
---|
245 | |aValidation of Method in Microbial Limit Tests for Two Types of Health Foods / |cXihong Zhao and others |
---|
300 | |aP.46-48 |
---|
653 | |aHealth foods |
---|
653 | |aMicrobiological examination |
---|
653 | |aValidation |
---|
700 | |aJian Li |
---|
700 | |aNanjing Zhong |
---|
700 | |aTao Song |
---|
700 | |aXihong Zhao |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2015|v7|i11 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào