• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Optimization of enzymatic hydrolysis of shrimp waste for recovery of antioxidant activity rich protein isolate / R. Sowmya and others

Nhan đề Optimization of enzymatic hydrolysis of shrimp waste for recovery of antioxidant activity rich protein isolate / R. Sowmya and others
Mô tả vật lý From p.319-327
Tác giả(bs) CN Rathinaraj, K.
Tác giả(bs) CN Ravikumar, T. M.
Tác giả(bs) CN Sowmya, R.
Tác giả(bs) CN Vivek, R.
Nguồn trích Journal of food science and technology.- Số: 11 Tập: 51 Năm: 2014
000 00000nab#a2200000ui#4500
001161065
00221
00495AE5FD2-8D7F-4FA8-9B88-2E231FA253B4
005202112062120
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20211206212016|zluuyen
245 |aOptimization of enzymatic hydrolysis of shrimp waste for recovery of antioxidant activity rich protein isolate / |cR. Sowmya and others
300 |aFrom p.319-327
700 |a Rathinaraj, K.
700 |aRavikumar, T. M.
700 |aSowmya, R.
700 |aVivek, R.
773 |tJournal of food science and technology.|d2014|v51|i11
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét