• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Effect of incorporation of Moringa oleifera leaves extract on quality of ground pork patties / M. Muthukumar and others

Nhan đề Effect of incorporation of Moringa oleifera leaves extract on quality of ground pork patties / M. Muthukumar and others
Mô tả vật lý From p.292-300
Tác giả(bs) CN Sen, A. R.
Tác giả(bs) CN Muthukumar, M.
Tác giả(bs) CN Naveena, B. M.
Tác giả(bs) CN Vaithiyanathan, S.
Nguồn trích Journal of food science and technology.- Số: 11 Tập: 51 Năm: 2014
000 00000nab#a2200000ui#4500
001161062
00221
0042D890B58-F7C4-4390-819B-ECAD1DB43210
005202112062114
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20211206211443|zluuyen
245 |aEffect of incorporation of Moringa oleifera leaves extract on quality of ground pork patties / |cM. Muthukumar and others
300 |aFrom p.292-300
700 |a Sen, A. R.
700 |aMuthukumar, M.
700 |aNaveena, B. M.
700 |aVaithiyanathan, S.
773 |tJournal of food science and technology.|d2014|v51|i11
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét