- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Effect of incorporation of Moringa oleifera leaves extract on quality of ground pork patties / M. Muthukumar and others
Nhan đề
| Effect of incorporation of Moringa oleifera leaves extract on quality of ground pork patties / M. Muthukumar and others |
Mô tả vật lý
| From p.292-300 |
Tác giả(bs) CN
| Sen, A. R. |
Tác giả(bs) CN
| Muthukumar, M. |
Tác giả(bs) CN
| Naveena, B. M. |
Tác giả(bs) CN
| Vaithiyanathan, S. |
Nguồn trích
| Journal of food science and technology.-
Số: 11
Tập: 51
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 161062 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 2D890B58-F7C4-4390-819B-ECAD1DB43210 |
---|
005 | 202112062114 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20211206211443|zluuyen |
---|
245 | |aEffect of incorporation of Moringa oleifera leaves extract on quality of ground pork patties / |cM. Muthukumar and others |
---|
300 | |aFrom p.292-300 |
---|
700 | |a Sen, A. R. |
---|
700 | |aMuthukumar, M. |
---|
700 | |aNaveena, B. M. |
---|
700 | |aVaithiyanathan, S. |
---|
773 | |tJournal of food science and technology.|d2014|v51|i11 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|