• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: In vitro evaluation of red and green lettuce (Lactuca sativa) for functional food properties / Vanisree Mulabagal and others

Nhan đề In vitro evaluation of red and green lettuce (Lactuca sativa) for functional food properties / Vanisree Mulabagal and others
Mô tả vật lý P.111-117
Từ khóa tự do Anthocyanins
Từ khóa tự do Antioxidant
Từ khóa tự do Lactuca sativa
Tác giả(bs) CN Mulabagal, Vanisree
Tác giả(bs) CN Nair, Ajay
Tác giả(bs) CN Ngouajio, Mathieu
Tác giả(bs) CN Zhang, Yanjun
Nguồn trích Food chemistry- Số: 2 Tập: 108 Năm: 2010
000 00000nab#a2200000ui#4500
001145942
00221
0043545F62F-212F-4B62-B2A7-866C4672E1E1
005202104161451
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20210416145134|znguyenloi
245 |aIn vitro evaluation of red and green lettuce (Lactuca sativa) for functional food properties / |cVanisree Mulabagal and others
300 |aP.111-117
653 |aAnthocyanins
653 |aAntioxidant
653 |aLactuca sativa
700 |aMulabagal, Vanisree
700 |aNair, Ajay
700 |aNgouajio, Mathieu
700 |aZhang, Yanjun
773 |tFood chemistry|d2010|v108|i2
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét