- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: In vitro evaluation of red and green lettuce (Lactuca sativa) for functional food properties / Vanisree Mulabagal and others
Nhan đề
| In vitro evaluation of red and green lettuce (Lactuca sativa) for functional food properties / Vanisree Mulabagal and others |
Mô tả vật lý
| P.111-117 |
Từ khóa tự do
| Anthocyanins |
Từ khóa tự do
| Antioxidant |
Từ khóa tự do
| Lactuca sativa |
Tác giả(bs) CN
| Mulabagal, Vanisree |
Tác giả(bs) CN
| Nair, Ajay |
Tác giả(bs) CN
| Ngouajio, Mathieu |
Tác giả(bs) CN
| Zhang, Yanjun |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 2
Tập: 108
Năm: 2010 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 145942 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 3545F62F-212F-4B62-B2A7-866C4672E1E1 |
---|
005 | 202104161451 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210416145134|znguyenloi |
---|
245 | |aIn vitro evaluation of red and green lettuce (Lactuca sativa) for functional food properties / |cVanisree Mulabagal and others |
---|
300 | |aP.111-117 |
---|
653 | |aAnthocyanins |
---|
653 | |aAntioxidant |
---|
653 | |aLactuca sativa |
---|
700 | |aMulabagal, Vanisree |
---|
700 | |aNair, Ajay |
---|
700 | |aNgouajio, Mathieu |
---|
700 | |aZhang, Yanjun |
---|
773 | |tFood chemistry|d2010|v108|i2 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|