- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: UV-C inactivation of Escherichia coli at different temperatures / E. Gayán, S. Monfort, I. Álvarez, S. Condón
Nhan đề
| UV-C inactivation of Escherichia coli at different temperatures / E. Gayán, S. Monfort, I. Álvarez, S. Condón |
Mô tả vật lý
| From p.127-137 |
Từ khóa tự do
| E. coli |
Từ khóa tự do
| Pasteurization |
Từ khóa tự do
| UV light |
Tác giả(bs) CN
| Álvarez, I. |
Tác giả(bs) CN
| Condón, S. |
Tác giả(bs) CN
| Gayán, E. |
Tác giả(bs) CN
| Monfort, S. |
Nguồn trích
| Innovative food science & emerging technologies : IFSET : the official scientific journal of the European Federation of Food Science and Technology.-
Số: 4
Tập: 12
Năm: 2011 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 119403 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 5F728B1C-E5FF-4106-A2D0-7C250B48AA62 |
---|
005 | 201911211555 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20191121155503|zluuyen |
---|
245 | |aUV-C inactivation of Escherichia coli at different temperatures / |cE. Gayán, S. Monfort, I. Álvarez, S. Condón |
---|
300 | |aFrom p.127-137 |
---|
653 | |aE. coli |
---|
653 | |aPasteurization |
---|
653 | |aUV light |
---|
700 | |aÁlvarez, I. |
---|
700 | |aCondón, S. |
---|
700 | |aGayán, E. |
---|
700 | |aMonfort, S. |
---|
773 | |tInnovative food science & emerging technologies : IFSET : the official scientific journal of the European Federation of Food Science and Technology.|d2011|v12|i4 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|