Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Tài liệu in
Skip Navigation Links.
Tất cả (22893)
Báo, tạp chí (25)
Đa phương tiện (20)
Sách tiếng Việt (12875)
Sách ngoại văn (1111)
Giáo trình (34)
GT,Bài giảng ĐHNT (38)
Khóa luận (4899)
Luận văn, luận án (3891)
Tài liệu số
Skip Navigation Links.
Tất cả (182154)
Bài báo tạp chí (152082)
Báo, tạp chí (348)
Ảnh (2)
Đa phương tiện (28)
Sách tiếng Việt (8382)
Sách ngoại văn (12419)
Giáo trình (114)
GT,Bài giảng ĐHNT (992)
Khóa luận (3158)
Luận văn, luận án (4437)
Kết quả NCKH (192)
Duyệt theo bộ sưu tập Bài báo tạp chí (Tất cả)
Sắp xếp:
Cập nhật
Nhan đề
Tác giả
Ký hiệu PL/XG
Năm xuất bản và Nhan đề
Năm xuất bản và Tác giả
Tăng dần
Giảm dần
Review of Wetland Ecosystem Services Valuation in China / Fang Chen and Qiang Yao
[14-05-2024]
(1)
The Analysis for the Nutritional Ingredient of Wild Edible Fungus in Tourist Attraction-taking Yunnan Province as an Example / Lanlan Yi and others
[14-05-2024]
(1)
Comparative Research of Standard and Management of Food Additives at Home and Aboard and Economic Benefit Analysis of Rational Use / Ya Chen
[14-05-2024]
(1)
Design and Research on Mini Type Slicer for Cereal Product / Xiaowei Jiang
[14-05-2024]
(1)
Utilization of Lard to Replace Margarine in the Short and Layer Crust Pastry with Filling / Wenzhao Li and others
[14-05-2024]
(1)
Study on Frozen Food Industry’s Integrated Information Management Strategy Based on ERP / Yong Liu and others
[14-05-2024]
(1)
Design and Implementation of Food Monitoring System Based on WSN / Kong Xiangsheng
[14-05-2024]
(1)
Effects of Sodium Tripolyphosphate, Microbial Transglutaminase and Enzyme-hydrolyzed Soy Protein Fraction on the Quality of Cooked Pork Batter by Response Surface Methodology ...
[14-05-2024]
(1)
Soil Properties Responding to Pinus tabulaeformis Forest Thinning in Mountainous Areas, Beijing / Kuangji Zhao and others
[14-05-2024]
(1)
Synergy Interval Partial Least Square (siPLS) with Potentiometric Titration Multivariate Calibration for the Simultaneous Determination of Amino Acids in Mixtures / Xiaobo Zuo ...
[14-05-2024]
(1)
1
2
3
4
5
of 15261