NTU
English
Đăng ký
Mã
Mật khẩu
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
Trang Chủ
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
TRA CỨU
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tài Nguyên
Tất cả (34917)
Báo, tạp chí (346)
Ảnh (2)
Đa phương tiện (45)
Sách tiếng Việt (14208)
Sách ngoại văn (9889)
Giáo trình (96)
GT,Bài giảng ĐHNT (904)
Khóa luận (5856)
Luận văn, luận án (3378)
Kết quả NCKH (193)
Duyệt theo bộ sưu tập Tất cả (Tất cả)
Sắp xếp
:
Cập nhật
Nhan đề
Tác giả
Ký hiệu PL/XG
Năm xuất bản và Nhan đề
Năm xuất bản và Tác giả
Tăng dần
Giảm dần
An efficient molecular technique for sexing tiger pufferfish (fugu) and the occurrence of sex reversal in a hatchery population / Takayoshi Matsunaga and others
16-04-2021
Laboratory observations on the vertical swimming behavior of Japanese common squid Todarodes pacificus paralarvae as they ascend into warm surface waters / Hae-Kyun Yoo and others
16-04-2021
Age, growth and demographic characteristics of Sillago flindersi exploited in a multi-species trawl fishery / Charles A. Gray and others
16-04-2021
Preparation, characterization and properties of whey-soy proteins co-precipitates / Muhammad H. Alu’datt, Inteaz Alli, Michael Nagadi
16-04-2021
Chemical and functional components in different parts of rough rice (Oryza sativa L.) before and after germination / Hyun Young Kim and others
16-04-2021
Isoflavone C-glycosides isolated from the root of kudzu (Pueraria lobata) and their estrogenic activities / Shin-ichi Kayano and others
16-04-2021
In vitro evaluation of red and green lettuce (Lactuca sativa) for functional food properties / Vanisree Mulabagal and others
16-04-2021
Transformation of tea catechins and flavonoid glycosides by treatment with Japanese post-fermented tea acetone powder / Takashi Tanaka and others
16-04-2021
Effect of thermal treatment and storage on the stability of organic acids and the functional value of grapefruit juice / M. Igual and others
16-04-2021
Synthesis of galactosyl sucralose by β-galactosidase from Lactobacillus bulgaricus L3 / Lili Lu and others
16-04-2021
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
of 13793