STT Nội dung
1
Fruit juices : properties, consumption, and nutrition / Pauline G. Scardina, editor.
New York : Nova Biomedical Books, c2009.
v, 375 p. : ill. (some col.) ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Handbook of food spoilage yeasts / Tibor Deák.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2008.
325 p. : ill. ; 27 cm.
Deák, Tibor.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)



3
New methods of food preservation / edited by G. W. Gould.
Boston, MA : Springer US : 1995.
xix, 324 p. : ill.
Gould, G. W.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)