STT Nội dung
1
Baked products : science, technology and practice / Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2006.
xii, 228 p. : ill. ; 25 cm.
Cauvain, Stanley P.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)




2
Bakery food manufacture and quality : water control and effects / Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
Malden, MA : Blackwell Science, 2000.
xii, 209 p. : ill. ; 26 cm.
Cauvain, Stanley P.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Bakery food manufacture and quality : water control and effects / Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
Chichester, West Sussex ; Wiley-Blackwell, 2008.
xii, 289 p. : ill. ; 26 cm.
Cauvain, Stanley P.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Bakery products : science and technology / editor, Y.H. Hui ; associate editors, Harold Corke ... [et al.].
Ames, Iowa : Blackwell, 2006.
xii, 575 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)



5
Science and technology of enrobed and filled chocolate, confectionery and bakery products / edited by Geoff Talbot.
Oxford : Woodhead Publishing ; 2009.
xiii, 453 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)