Nha Trang University
MOET
Look up diplomas
E-Learning
E-Office
NTU Library
Working time
OPAC
Browse search
Keyword Search
Expert Search
Fulltext Search
Federal Search
New Books
Database open
EJournal
User
Guide (Video)
User guide
Send request
Patron Instructions
Forums
Send requetst
Library Service
Login
OPAC
Browse search
Keyword Search
Expert Search
Fulltext Search
Federal Search
New Books
Database open
Sort Key:
Title
Author
CallNumber
Pub.Year And Title
Pub.Year And Auhor
Ascending
Descending
Line
Content
1
Bakery products : science and technology / editor, Y.H. Hui ; associate editors, Harold Corke ... [et al.].
Ames, Iowa : Blackwell, 2006.
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)
2
Handbook of breadmaking technology / by Charles A. Stear.
London ; Elsevier Applied Science, c1990.
Stear, Charles A.
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)
3
How baking works : exploring the fundamentals of baking science / Paula Figoni.
Hoboken, N.J. : Wiley, c2008.
Figoni, Paula.
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)
4
More baking problems solved / Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
Boca Raton : CRC Press, 2009.
Cauvain, Stanley P.
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)
5
Technology of breadmaking / edited by Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
New York : Springer, 2007.
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)