Line Content
1
Bakery products : science and technology / editor, Y.H. Hui ; associate editors, Harold Corke ... [et al.].
Ames, Iowa : Blackwell, 2006.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)



2
Handbook of breadmaking technology / by Charles A. Stear.
London ; Elsevier Applied Science, c1990.
Stear, Charles A.
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
How baking works : exploring the fundamentals of baking science / Paula Figoni.
Hoboken, N.J. : Wiley, c2008.
Figoni, Paula.
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

4
More baking problems solved / Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
Boca Raton : CRC Press, 2009.
Cauvain, Stanley P.
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Technology of breadmaking / edited by Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
New York : Springer, 2007.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)