STT Nội dung
1
Glycosylation / Edited by Stefana Petrescu
Rijeka, Croatia : InTech, 2012
449 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Proteomic applications in biology / edited by Joshua L. Heazlewood and Christopher J. Petzold
Rijeka, Croatia : InTech, 2011
270 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
Amino acids : biochemistry and nutrition / by Guoyao Wu.
Boca Raton : Taylor & Francis, 2013
xxii, 481 p. : ill.
Wu, Guoyao,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:8)

4
Amino acids in farm animal nutrition / edited by J.P.F. D'Mello.
Wallingford, Oxon, UK : CAB International, c1994.
xi, 418 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

5
Binding protein / Edited by Kotb Abdelmohsen
Rijeka, Croatia : InTech, 2012
215 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)