STT Nội dung
1
Development and manufacture of yogurt and other functional dairy products / edited by Fatih Yildiz
Boca Raton, FL : CRC Press/Taylor & Francis, c2010.
xii, 435 p., [4] p. of plates : ill. (some col.) ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:7)

2
Functional foods : concept to product / edited by Maria Saarela..
Oxford, UK ; Woodhead Pub., 2011.
xxix, 640 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)

3
Functional foods and nutraceuticals / Rotimi E. Aluko.
New York, NY : Springer, c2012.
xii, 155 p : ill. ; 27 cm.
Aluko, Rotimi E.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)