STT Nội dung
1
Chilled foods : a comprehensive guide / edited by Martyn Brown.
Boca Raton, Fla. : CRC ; 2008.
xviii, 667 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)

2
Operations in food refrigeration / edited by Rodolfo H. Mascheroni.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2012.
xviii, 383 s. : ill. ; 25 cm..


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Refrigeration systems and applications / İbrahim Dinçer, Mehmet Kanoglu
Chichester, West Sussex, U.K. : Wiley, 2010.
xvi, 464 p. : ill. ; 26 cm.
Dinçer, İbrahim,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4