STT Nội dung
1
Enzymes in food technology / edited by Robert J. Whitehurst and Maarten van Oort.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2010.
xiv, 368 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

2
Handbook of enzymes : Supplement Volume S7 Class 4–6 Lyases, Isomerases, Ligases EC 4–6 / coedited by Antje Chang
Berlin ; Springer, 2001-<c2009>
700 p. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)



3
Handbook of enzymes. Vol 27 / Dietmar Schomburg and Ida Schomburg (eds.), Coedited by Antje Chang
Berlin ; Springer, 2001-<c2009>
691 p. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)