STT Nội dung
1
Advances in deep-fat frying of foods / edited by Serpil Sahin, Servet Gülüm Sumnu./
Boca Raton : CRC Press, c2009.
xviii, 310 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)


2
Breaded fried foods / P. Kumar Mallikarjunan, Michael O. Ngadi, Manjeet S. Chinnan.
Boca Raton : CRC Press, c2010.
xiv, 179 p. : ill. ; 25 cm.
Mallikarjunan, P. Kumar,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Dairy fats and related products / edited by A.Y. Tamime.
Chichester, West Sussex, U.K. ; Wiley-Blackwell, 2009.
xvii, 326 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Development and processing of vegetable oils for human nutrition / editors, Roman Przybylski, Bruce E. McDonald.
Champaign, Ill. : AOCS Press, c1995.
vii, 133 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Edible oil processing from a patent perspective / Albert J. Dijkstra.
New York : Springer, c2013.
284 p.
Dijkstra, Albert J.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)