STT Nội dung
1
Dietary supplements for the health and quality of cultured fish / edited by Heisuke Nakagawa, Minoru Sato, and Delbert M. Gatlin III.
Wallingford, UK ; CABI, c2007.
xi, 244 p. : ill. ; 25 cm.


Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Food fortification and supplementation : technological, safety and regulatory aspects / edited by Peter Berry Ottaway.
Boca Raton, Fla. : CRC ; c2008.
xiii, 281 p. : ill., ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Functional foods and nutraceuticals / Rotimi E. Aluko.
New York, NY : Springer, c2012.
xii, 155 p : ill. ; 27 cm.
Aluko, Rotimi E.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Handbook of nutraceuticals and functional foods / edited by Robert E.C. Wildman.
Boca Raton : CRC/Taylor&Francis, c2007.
541 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Handbook of nutraceuticals. Volume 1: Ingredients, formulations, and applications / edited by Yashwant Pathak.
Boca Raton : CRC Press, c2010-
xvii, 382 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)