STT Nội dung
1
Environmental effects on seafood availability, safety, and quality / edited by E. Grażyna Daczkowska-Kozon, Bonnie Sun Pan.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2011.
xv, 385 p. : ill., maps ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

2
Fish processing : sustainability and new opportunities / edited by George M. Hall.
Ames, Iowa, : Wiley-Blackwell Pub., 2011.
x, 296 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)

3
Seafood processing : technology, quality and safety / edited by Ioannis S. Boziaris.
Chichester : Wiley-Blackwell, 2014
xvii, 488 pages : illustrations ; 25 cm


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:11)

4
Surimi and surimi seafood / edited by Jae W. Park
Boca Raton : CRC Press, 2014
652 p.
Park, Jae Won.

Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:11)