STT Nội dung
1
Cereal grains : assessing and managing quality / edited by C.W. Wrigley and I.L. Batey.
Oxford : Woodhead Pub. ; 2010.
xxiv, 520 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

2
Cereal grains for the food and beverage industries / Elke K. Arendt, Emanuele Zannini.
Philadelphia, PA : Woodhead Pub., 2013.
xxvi, 485 p.; ill.
Arendt, Elke K.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

3
Cereals and pulses : nutraceutical properties and health benefits / edited by Liangli (Lucy) Yu, Rong Tsao, Fereidoon Shahidi.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2012.
xi, 314 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Technology of functional cereal products / edited by Bruce R. Hamaker.
Boca Raton : CRC ; : c2008.
xx, 548 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)