STT Nội dung
1
Cereal grains for the food and beverage industries / Elke K. Arendt, Emanuele Zannini.
Philadelphia, PA : Woodhead Pub., 2013.
xxvi, 485 p.; ill.
Arendt, Elke K.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

2
Cereals processing technology / edited by Gavin Owens./
Boca Raton, FL : CRC Press ; : 2001.
x, 238 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)


3
Engineering aspects of cereal and cereal-based products / edited by Raquel de Pinho Ferreira Guin,̌ Paula Maria dos Reis Correia.
Boca Raton, FL : CRC Press, 2014
xix, 347 pages ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Technology of cereals : an introduction for students of food science and agriculture / N.L. Kent and A.D. Evers.
New York : Pergamon, c1994.
xiii, 334 p. : ill. ; 25 cm.
Kent, N. L.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Technology of functional cereal products / edited by Bruce R. Hamaker.
Boca Raton : CRC ; : c2008.
xx, 548 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)