STT Nội dung
1
Handbook of food analysis instruments / edited by Semih Ötleş
Boca Raton, FL : CRC Press, c2009.
xv, 525 p. : ill. (some col.) ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)


2
Handbook of food analytical chemistry : Water, proteins, enzymes, lipids, and carbohydrates / edited by Ronald E. Wrolstad ... [et al.].
Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience, c2000-2005.
2 v. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:12)

3
Handbook of food science, technology, and engineering. Vol 1 / edited by Y.H. Hui ; associate editors, J.D. Culbertson ... [et al.].
Boca Raton : Taylor & Francis, 2006.
3567 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)