STT Nội dung
1
Biopolymers in food colloids : thermodynamics and molecular interactions / by Maria Semenova, Eric Dickinson ; edited by Elena Burlakova, Gennady Zaikov.
Boston : Brill, 2010.
xii, 369 p. : ill. (some col.) ; 25 cm.
Semenova, Maria G.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

2
Engineering biopolymers : markets, manufacturing, properties, and applications / Hans-Josef Endres, Andrea Siebert-Raths.
Cincinnati : Hanser Publishers, c2011.
(xvi, 674 p.) : ill. (some col.)
Endres, Hans-Josef.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

3
Food colloids, biopolymers and materials / edited by Eric Dickinson, Ton van Vliet.
Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry, c2003.
x, 416 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

4
Modern methods for theoretical physical chemistry of biopolymers / editors, Evgeni B. Starikov, James P. Lewis, Shigenori Tanaka.
Amsterdam ; Elsevier, 2006.
1 online resource (604 pages, 21 unnumbered pages of plates) : illustrations (some color).


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Polymer sinh học biển / Ngô Đăng Nghĩa
Nha Trang : Đại học Nha Trang, 2017
376 tr. :
Ngô Đăng Nghĩa

Tài liệu số:1