STT Nội dung
1
Food texture design and optimization / edited by Yadunandan Dar and Joseph Light.
West Sussex, England : John Wiley & Sons, 2014
466 p.
Dar, Yadunandan.

Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Physical properties of foods : novel measurement techniques and applications / edited by Ignacio Arana.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2012.
xiv, 406 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:12)

3
Physical properties of foods and food processing systems / M.J. Lewis.
Cambridge : Woodhead, 2006
[465]p.
Lewis, M.J.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)

4
Rheology of fluid, semisolid, and solid foods : principles and applications / by M. Anandha Rao.
New York : Imprint: Springer, 2014
xiii, 461 p. : ill. (some color).
Rao, M. Anandha.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)