STT Nội dung
1
Handbook of postharvest technology : cereals, fruits, vegetables, tea, and spices / edited by Amalendu Chakraverty ... [et al.].
New York : Marcel Dekker, c2003.
xviii, 884 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)


2
Postharvest pathogens and disease management / by P. Narayanasamy.
Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience, c2006.
xiii, 578 p. : ill..
Narayanasamy, P.,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Postharvest pathology / edited by Dov Prusky, M. Lodovica Gullino.
Dordrecht : Springer, c2010.
ix, 211 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Postharvest physiology and pathology of vegetables / edited by Jerry A. Bartz, Jeffrey K. Brecht.
New York : Marcel Dekker, c2003.
xv, 733 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Potatoes postharvest / by Robert Pringle, Chris Bishop, and Rob Clayton.
Cambridge, MA : CABI, 2009.
xx, 427 p.
Pringle, Robert,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)