STT Nội dung
1
Electronic irradiation of foods : an introduction to the technology / R.B. Miller
USA : Springer, 2005
298 p.
Miller, R. B.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Food irradiation research and technology / edited by Xuetong Fan, Christopher H. Sommers.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2012.
xxvi, 446 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Irradiation of food and packaging : recent developments / Vanee Komolprasert, editor, Kim M. Morehouse, editor ; sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry.
Washington, D.C. : American Chemical Society, 2004.
xi, 363 p. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

4
Irradiation of food commodities : techniques, applications, detection, legislation, safety and consumer opinion / Ioannis S. Arvanitoyannis.
Burlington, MA London : Academic, 2010
703 p.
Arvanitoyannis, Ioannis S.

Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)