STT Nội dung
1
2
Food flavours : Biology and chemistry / Carolyn Fisher, Thomas R. Scott
The Royal Society of Chemistry, c1997
179 p.
Fisher, Carolyn

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Modifying flavour in food / edited by Andrew Taylor and Joanne Hort.
Boca Raton, Fla. : CRC Press, : c2007.
xii, 283 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Sensory directed flavor analysis / edited by Ray Marsili
Boca Raton, FL : CRC/Taylor & Francis, c2007.
288 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)