STT Nội dung
1
Flavor chemistry and technology / Gary Reineccius
Boca Raton : Taylor & Francis, c2006.
489 p. : ill. ; 24 cm.
Reineccius, Gary.

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:4) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)


2
Flavor chemistry of ethnic foods / edited by Fereidoon Shahidi, Chi-Tang Ho.
New York : Kluwer Academic/Plenum Publishers, c1999.
viii,, 272 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Flavor of meat, meat products, and seafoods / edited by F. Shahidi.
London : Blackie Academic & Professional, 1998.
xvi, 429 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Flavor research : principles and techniques / Roy Teranishi and others
New York : M. Dekker, 1971.
ix, 315 tr. : minh họa. ; 27x20 cm.


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
5
Flavour in food / edited by Andrée Voilley and Patrick Etiévant.
Boca Raton, Fla. : CRC ; 2006.
xvi, 451 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:10)