STT Nội dung
1
Advances in food dehydration / edited by Cristina Ratti.
Boca Raton : CRC Press, c2009.
xviii, 467 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)



2
Electrotechnologies for extraction from plant foods and biomaterials / Eugène Vorobiev, Nikolai Lebovka, editors/
New York, NY : Springer, c2008.
xi, 281 p. : ill. ; 24 cm.
Vorobiev, Eugène

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
Food powders : physical properties, processing, and functionality / Gustavo V. Barbosa-Cánovas ... [et al.].:
New York : Kluwer Academic/Plenum Publishers, c2005.
xvi, 372 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)