STT Nội dung
1
Advances in food diagnostics / editors, Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá ; administrative editor, Y.H. Hui.
Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2007.
xiii, 368 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Assuring food safety and quality : guidelines for strengthening national food control systems.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations ; : 2003.
73 p. : ill. ; 30 cm.


Tài liệu số:1

3
Chemical contaminants and residues in food / edited by D. Schrenk.
Oxford ; Woodhead Publishing, 2012.
xxvi, 577 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Detecting foreign bodies in food / edited by M. Edwards.
Boca Raton : CRC Press ; : 2004.
xxii, 306 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)


5
Food authenticity and traceability / edited by Michèle Lees.
Boca Raton, FL : CRC Press, Woodhead Pub., 2003.
xvii, 612 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)