STT Nội dung
1
Chilled foods : a comprehensive guide / edited by Martyn Brown.
Boca Raton, Fla. : CRC ; 2008.
xviii, 667 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)

2
Frozen food science and technology / edited by Judith A. Evans.
Oxford ; Blackwell Pub., 2008.
x, 355 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Handbook of frozen food processing and packaging / edited by Da-Wen Sun.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2012.
xviii, 917 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)

4
Handbook of frozen foods / edited by Y.H. Hui ...
New York : Marcel Dekker, c2004.
xi, 735 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:8)

5
Managing frozen foods / edited by Christopher J. Kennedy.
Boca Raton, FL : CRC Press ; : 2000.
xvi, 286 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)