STT Nội dung
1
Aflatoxin and food safety / edited by Hamed K. Abbas.
Boca Raton : CRC Taylor & Francis, 2005.
587 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:11)


2
Algal toxins in seafood and drinking water / edited by Ian R. Falconer.
London ; Academic Press, 1993.
viii, 224 p. : ill. ; 23cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Bài giảng Độc chất thực phẩm / Phạm Thị Đan Phượng
Nha Trang : ĐH Nha Trang, 2012, 2013, 2015
371 tr., 377 tr.
Phạm Thị Đan Phượng

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:4 (Lượt truy cập:71)

4
Chemical contaminants and residues in food / edited by D. Schrenk.
Oxford ; Woodhead Publishing, 2012.
xxvi, 577 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

5
Determining mycotoxins and mycotoxigenic fungi in food and feed / edited by Sarah De Saeger.
Cambridge, UK : Woodhead Publishing, 2011.
xxiv, 427 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)