STT Nội dung
1
Automation for food engineering : food quality quantization and process control / Yanbo Huang, A. Dale Whittaker, Ronald E. Lacey.
Boca Raton, Fla. : CRC Press, 2001.
220 p. : ill. ; 25 cm.
Huang, Yanbo, 1958-

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)


2
Bài giảng cơ sở thiết kế dây chuyền công nghệ / Vũ Duy Đô
Nha Trang : Đại học Nha Trang, 2015
43 tr.
Vũ Duy Đô

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:25)

3
Calorimetry in food processing : analysis and design of food systems / Gönül Kaletunç.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell/IFT Press, 2009.
xix, 392 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

4
Engineering design methods : strategies for product design / Nigel Cross
Chichester ; New York : Wiley, 2000
xi, 210 p. : ill. ; 25 cm.
Cross, Nigel

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Food plant design / by Antonio Lopez Gomez and Gustavo V. Barbosa Canovas.
New York : Marcel Dekker/CRC Press, 2005.
xxii, 388 p. : ill. ; 24 cm.
López Gómez, Antonio,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)