STT Nội dung
1
Handbook of microwave technology for food applications / edited by Ashim K. Datta, Ramaswamy C. Anantheswaran
New York : M. Dekker, c2001.
xvi, 511 p., : ill. (some col.) ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)



2
Handbook of microwave technology for food applications / edited by Ashim K. Datta, Ramaswamy C. Anantheswaran.
New York : Marcel Dekker, 2011
514 p.


Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
The microwave processing of foods / edited by Helmar Schubert and Marc Regier.
Boca Raton : CRC Press ; 2005.
xiii, 345 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)