STT Nội dung
1
Food additives data book / edited by Jim Smith and Lily Hong-Shum.
Oxford : Blackwell Science, 2003.
xvii, 1016 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:63)

2
Food allergy : adverse reactions to foods and food additives / edited by Dean D. Metcalfe, Hugh A. Sampson, Ronald A. Simon.
Malden, Mass. : Blackwell Pub., 2008.
xv, 613 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)




3
Food Colorants : Chemical and Functional Properties / Edited by Carmen Socaciu
Hoboken : Taylor & Francis Ltd, 2008
652 p.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Food flavour technology / edited by Andrew J. Taylor and Robert S.T. Linforth.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, c2010.
xiv, 360 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Food flavours : Biology and chemistry / Carolyn Fisher, Thomas R. Scott
The Royal Society of Chemistry, c1997
179 p.
Fisher, Carolyn

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)