STT Nội dung
1
Advances in deep-fat frying of foods / edited by Serpil Sahin, Servet Gülüm Sumnu./
Boca Raton : CRC Press, c2009.
xviii, 310 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)


2
Chemical and functional properties of food components / edited by Zdzisław E. Sikorski.
Boca Raton, Fla. ; CRC Press, c2007.
532 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)


3
Detecting pathogens in food / edited by Thomas A. McMeekin./
Boca Raton, FL : CRC Press, : 2003.
xix, 370 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)


4
Food : the chemistry of its components / T.P. Coultate.
Cambridge : Royal Society of Chemistry, c2002.
xi, 432 p. : ill. ; 25 cm.
Coultate, T. P.

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:1) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

5
Food chemistry / David E. Newton.
New York :, c2007.
xii, 212 p. : ill. ; 24 cm.
Newton, David E.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)