STT Nội dung
1
Fiber ingredients : food applications and health benefits / edited by Susan Sungsoo Cho and Priscilla Samuel.
Boca Raton : CRC Press, c2009.
xiii, 499 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Flour and breads and their fortification in health and disease prevention / edited by Victor R. Preedy, Ronald Ross Watson, Vinood B. Patel.
Amsterdam ; Elsevier/Academic Press, 2011.
xvii, 524 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)

3
Handbook of nutraceuticals and functional foods / edited by Robert E.C. Wildman.
Boca Raton : CRC/Taylor&Francis, c2007.
541 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

4
Marine products for healthcare : functional and bioactive nutraceutical compounds from the ocean / by Vazhiyil Venugopal.
Boca Raton : CRC Press/Taylor & Francis, c2009.
xxi, 527 p. : ill. ; 25 cm.
Venugopal, V.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)