STT Nội dung
1
Antimicrobial food additives : characteristics, uses, effects / Erich Lück, Martin Jager ; translated from the German by S.F. Laichena.
Berlin ; Springer, c1997.
xxv, 260 p. : ill. ; 24 cm.
Lück, Erich.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:25)

2
Chemistry of food additives and preservatives / by Titus A.M. Msagati.
Oxford ; Wiley-Blackwell, 2013.
xiv, 322 p. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:13)

3
Delivery and controlled release of bioactives in foods and nutraceuticals / edited by Nissim Garti.
Boca Raton, Fla. : CRC Press ; 2008.
xvii, 478 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Emulsifiers in food technology / edited by Robert J. Whitehurst.
Oxford ; Blackwell Pub., 2004.
xvi, 247 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:76)

5
Essential guide to food additives / edited by Mike Saltmarsh.
Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2013.
294 p.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:8)