STT Nội dung
1
Advances in food science and technology. /. edited by Visakh P.M. ... [et al.]. Volume 1 /
Salem, Mass. : Scrivener Publishing ; c2013.
xx, 304 p. : ill., charts.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
An introduction to the physical chemistry of food / John N. Coupland.

xiii, 182 pages : illustrations (some color) ; 26 cm
Coupland, John N.,

Tài liệu số:1

3
Essentials of food science / Vickie A. Vaclavik, Elizabeth W. Christian.

xxiv, 495 pages : illustrations ; 26 cm.
Vaclavik, Vickie.

Tài liệu số:1

4
Fats in food technology / edited by Kanes K. Rajah ; contributors Albert J. Dijkstra [and nine others].
Cambridge, England : John Wiley & Sons, Inc, 2014
387 p.


Tài liệu số:1

5